Jouw nieuwe collega's

Een goede controller brengt primair rust, en secundair scherpte.

Bij Balance heb je alle mogelijkheden om te groeien. Ik was als broekie uit de schoolbanken binnengekomen op het career program Projectbeheersing en mocht mezelf doorontwikkelen van zorgadministrateur in een ziekenhuis, naar assistent controller voor de bouw van het Nationaal militair museum. Vervolgens mocht ik als controller starten bij eerst TenneT en daarna de provincie Noord-Holland (naast een fors aantal kleinere adviesklussen). Tegenwoordig zit ik als MPB’er bij de gemeente Den Haag en ben ik programmacördinator bij RWS.


Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Den Haag, en plan met haar geregeld uitjes. Daarnaast zie ik geregeld mijn vrienden voor borrels, plan ik verre reizen (want variatie in duiken) en drink ik graag een goede Islay.

Gerbrand Lub Projectcontroller


De ruimte om te ontwikkelen, de mogelijkheden om aan te pakken. 

Binnen het Career Program is mij vanaf de eerste dag de ruimte geboden om mijzelf breed te kunnen ontwikkelen en direct praktische toepassing te vinden. Vanuit mijn rol als consultant sprak ik met uiteenlopende opdrachtgevers, gesprekken die ik vandaag de dag mag voortzetten als Business Manager Aannemerij & Energie.

Ik ben altijd in voor een motorrit, een meeslepende serie of een dagje in de tuin. Eens per week trek ik een squash-racket uit de tas maar stiekem geniet ik ook van een avondje thuis.

Jelke Blankenstein Business Manager

Het mooie bij Balance is dat we ook vakgroepen hebben. 

Ik ben de voorzitter vakgroep Projectbeheersing en blijf zo actueel in het vakgebied. Als je je verder wilt ontwikkelen kan je zo een dergelijke rol pakken. Werken bij Balance is netwerken met professionals om je kennis op niveau te houden. Of je nu trouw bent aan één opdrachtgever en daar langdurige projecten doet of verschillende opdrachtgevers en projecten wil zien. In beide gevallen is Balance een goede match voor mij geweest.

Ik woon met veel plezier in Amsterdam dicht bij stedelijke ontwikkeling en volg deze graag. Vlakbij mijn woning ligt mijn bootje en uiteraard in de zomer ben ik veel op het water te vinden. Langs het water is er veel oudbouw en nieuwbouw en dat vind ik prachtig om te zien.

Saskia Radt Manager Projectbeheersing

Wil jij meer weten?

Solliciteren bij Balance betekent kijken of we samen verder gaan. Je gesprekken heb je vaak met een resource manager, en een andere collega.

  1. Tijdens het eerste gesprek kennis maak je met ons kennis. 
  2. Ging dat goed? Dan hebben we samen een tweede gesprek.
  3. Is er een match? Dan doen wij jou graag een voorstel