Samen met jou 

Interactief onafhankelijk resultaatgericht

Procesmanagement

Projecten in de fysieke leefomgeving zijn complex. Er zijn vaak veel stakeholders die niet altijd hetzelfde belang hebben. De uitdaging is dan om met elkaar toch tot een gedragen resultaat te komen.

Wat jij en de andere procesmanagers van Balance gemeen hebben, is een passie voor complexe procesvraagstukken in gebiedsontwikkeling, energietransitie en participatietrajecten en het vermogen om verschillende belangen bij elkaar te brengen.

Om tot de beste aanbieding te komen voor opdrachtgevers, denken we graag buiten de lijntjes. Daarvoor hebben wij een ketenaanpak ontwikkeld die breed inzetbaar is bij procesvraagstukken.

Door een slimme aanpak naar snel resultaat

Als  procesversneller ben jij  gericht op een kortere doorlooptijd van het proces. Voorop staat het verkrijgen van gezamenlijk inzicht in belangen, het creëren van een gemeenschappelijke taal en draagvlak voor de gekozen oplossingsrichting. 

Jij breidt bijvoorbeeld samen met de opdrachtgever de centrale vraag voor en de inrichting van de sessie, afgestemd op de deelnemers. Een professionele en onafhankelijke moderator begeleidt de sessie. Deze zorgt voor een open sfeer om in een kort tijdsbestek tot bruikbare uitkomsten te komen.