Contractmanagement

Contractmanagement zorgt voor eenduidige contracten met een logische opbouw. Dit doe jij door te sturen op omvang en beheersbaarheid en te kiezen voor een heldere, logische opzet waar vertrouwen uit spreekt.

Zo voorkom jij samen met jouw Balance collega's ‘papieren tijgers’. Jij draagt daardoor bij aan het onderhouden van een constructieve samenwerking en behalen we samen het gewenste resultaat.  Jij hebt focus op kwaliteit  in alle projectfases.

Helder, logisch en samenwerkingsgericht 

De contractmanagers, contractspecialisten, auditors en toetscoördinatoren van Balance zorgen voor duidelijke contracten. 

Wij werken en adviseren bij Balance binnen diverse contractvormen, zoals UAV, UAV-GC, E&C, D&C, DBM, prestatie- en gebiedscontracten. 

Binnen contractmanagement help jij:

  • Bij het opstellen van een inkoop- of aanbestedingsstrategie; 
  • Reviewen contracten en auditen op contractbeheersing.

Wat is de Rode draad?

Binnen Contractmanagement is risicomanagement de rode draad, waarbij wij gebruik maken van de kennis en expertise die wij in ruim twintig jaar hebben opgedaan. 

Met behulp van de Perceptiemeter-tool organiseren en begeleiden we de project start-up en follow-ups. 

Dat doen we om spanning op samenwerking en onderling vertrouwen, veroorzaakt door verschillen in perceptie, voor te zijn. De resultaten van deze sessies bespreken we, we maken afspraken en monitoren de opvolging en effectiviteit ervan, door op gezette tijden nieuwe metingen te doen.

Balance analyseert ingenieursdiensten op contractvoorbereiding, aanbesteding en realisatie en geeft hier advies over. Daarnaast maken we gebruik van coaching on the job van projectteams als geheel en individuele project teamleden. Op deze manier leren we samen met jou de projectpartijen efficiënter en effectiever samen te werken.
Samen met jou 

Interactief onafhankelijk resultaatgericht